Vloeimans bij Drijfveren

Gastbloggen bij de Pianoman van de Plompetoren

Vloeimans verovert de wereld. Dat is al jarenlang zo in het echt, maar nu dus ook steeds meer virtueel. Want Koen Scherer, de pianoman van de plompetoren, heeft de sfeerimpressie van het concert in Zeist (zie elders in dit blog) nu op zijn blog ‘Drijfveren’ geplaatst.  Op dat blog staat veel meer moois aan recensies, foto’s en eigen improvisaties. Dus zeker een bezoekje waard!   http://koendrijfveren.wordpress.com/2011/04/16/gastbijdrage-horn-please-vloeimans-in-zeist-sfeerimpressie.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws met de tags , . Bookmark de permalink.

2 Reacties op Vloeimans bij Drijfveren

  1. George van heeteringen schreef:

    Beste Koen,

    Zou graag een keer muziek met je willen maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>